BRIGHT Software

Nieuws

BRIGHT Software B.V. ontwikkelt bedrijfssoftware en is gespecialiseerd in toepassingen voor de agrarische sector. Met onze software en diensten kunnen we onze klanten een oplossing bieden die aansluit bij de dagelijkse praktijk.

Onze klanten zijn voornamelijk toeleveranciers en afnemers binnen de agrarische sector. Hierbij moet u denken aan veehandelaren, verzamelcentra, integraties, mengvoerbedrijven en mesterijen. Maar ook dierenartspraktijken en slachterijen maken gebruik van onze software.

Totale software oplossing

Door een snel veranderende omgeving is automatisering voor agrarische ondernemers onmisbaar. BRIGHT Software kent de agrarische sector als geen ander en weet hoe software het beste aansluit bij de praktijk en het bedrijfsproces. Samen met de klant wordt het bedrijfsproces in kaart gebracht, op deze manier kan een totaal oplossing gerealiseerd worden.

Uitgelicht

Schaap-be55c6ab BRIGHT Software B.V. | Software voor agrarische bedrijven

Transport Schaap/Geit

Onderweg Schapen en/of Geiten registeren via een Transport App? Zeker zijn dat dieren transportwaardig zijn? Bekijk dan onze Transport Applicatie en Scanners en Readers

Treatment-a3050851 BRIGHT Software B.V. | Software voor agrarische bedrijven

Gezondheidsregistratie

Medicijnregistratie voor kalveren en runderen. Door middel van een App is het vastleggen van behandelingen van uw dieren gemakkelijk uit te voeren. Meer weten over de mogelijkheden? Bekijk dan ons porduct. 

Contact

BRIGHT Software B.V.
Bukkumweg 24F
5081 CT Hilvarenbeek
T. +31 (0)13 504 6004
F. +31 (0)13 504 6005
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright © BRIGHT Software
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites