BKI

Voor integraties en veehouders die tijdens of na de mestronde inzicht willen hebben in de prestaties van een koppel, heeft BRIGHT Software het BKI (Begeleiding Kalveren Informatie) opgezet. Via het portaal kan een begeleider van een integratie, of een veehouder zijn dieren volgen.

Via het I&R Rund programma worden de dierstromen vastgelegd en komen beschikbaar in het portaal. Dit is inclusief de koppelgegevens, diergegevens, de gewichten etc. Vervolgens kan de veehouder ook inloggen op het portaal om de beschikbare informatie te kunnen zien. De veehouder kan per week voerleveranties, voerverbruik of voer voorraad registeren en uitval van dieren door middel van de module weekstaten. Een bedrijfsbegeleider kan deze gegevens inzien en hier tijdens het bezoek op terugkomen.

Aanvullende informatie kan ook automatisch worden gekoppeld aan de portalen. Het gaat dan om bijvoorbeeld HB waarden, slachtinformatie en medicijngebruik.

De verschillende gebruikers kunnen inloggen op het portaal, maar hebben verschillende rechten en mogelijkheden. Hieronder een overzicht.

Mogelijkheden voor de veehouder

Naast het invoeren van de weekstaten, heeft de veehouder ook direct volledige toegang tot de gegevens van de dieren, voeropname, afwijking t.o.v. voercurve, slachtinfo, kengetallen, etc.

Mogelijkheden voor de begeleider

De begeleider kan snel en eenvoudig via zijn dashboard van al zijn bedrijven inzien welke koppels aandacht behoeven, bijvoorbeeld vanwege uitval of vanwege een afwijking t.o.v. de voercurve, bloeduitslagen, etc. De begeleider kan ook bezoekverslagen vastleggen en rapporten over bedrijven heen opvragen.

Mogelijkheden voor de integratie

De integratie heeft alle mogelijkheden van voorgaande gebruikers, plus managementoverzichten. Ook is verwerking van de financiële informatie naar een volledig technisch en financieel overzicht mogelijk.

Contact

BRIGHT Software B.V.
Bukkumweg 24F
5081 CT Hilvarenbeek
T. +31 (0)13 504 6004
F. +31 (0)13 504 6005
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright © BRIGHT Software
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites