BKI

Voor integraties of veehouders die tijdens of na de mestronde inzicht willen hebben in de prestaties van een koppel, heeft BRIGHT Software het BKI (Begeleiding Kalveren Informatie) opgezet. Via het portaal kan een begeleider van een integratie of veehouder zijn dieren volgen.

Via het RVO of het I&R Rund programma worden de dierstromen opgehaald of vastgelegd en komen beschikbaar in het portaal. Dit is inclusief de koppelgegevens, diergegevens, de gewichten etc. Elke gebruiker die toegang heeft, heeft bepaalde rechten die hij of zij kan uitvoeren of inzien.

Een veehouder kan per week voerleveranties, voerverbruik of voer voorraad registeren. Een bedrijfsbegeleider (in het geval van een integratie) kan deze gegevens inzien en hier tijdens het bezoek op terugkomen.

Aanvullende informatie kan ook automatisch worden gekoppeld aan de portalen. Het gaat dan om bijvoorbeeld HB waarden, slachtinformatie en medicijngebruik.

Mogelijkheden voor de veehouder

Naast het invoeren van de weekstaten, heeft de veehouder ook direct volledige toegang tot de gegevens van de dieren, voeropname, afwijking t.o.v. voercurve, slachtinfo, kengetallen, etc.

Mogelijkheden voor de begeleider

De begeleider kan snel en eenvoudig via zijn dashboard van al zijn bedrijven inzien welke koppels aandacht behoeven, bijvoorbeeld vanwege uitval of vanwege een afwijking t.o.v. de voercurve, bloeduitslagen, etc. De begeleider kan ook bezoekverslagen vastleggen en rapporten over bedrijven heen opvragen.

Mogelijkheden voor de integratie

De integratie heeft alle mogelijkheden van voorgaande gebruikers, plus managementoverzichten. Ook is verwerking van de financiële informatie naar een volledig technisch en financieel overzicht mogelijk.

BKI LIGHT

Naast het standaard BKI programma bieden wij u ook het BKI Light programma aan. Met BKI Light bieden wij overige gebruikers de kans om met het BKI programma te werken die bijvoorbeeld niet zijn aangesloten bij een integratie (vrije mesters). Het BKI Light programma is eenvoudig toe te voegen aan een bestaand gezondheidsregistratie administratie of los te gebruiken in het BRIGHT-Portaal.  

Alle mogelijkheden die het programma te bieden heeft, zoals kengetallen rapportages, koppel rapportages, planning rapportages, etc, zijn via BKI Light voor de veehouder beschikbaar. 

Contact

BRIGHT Software B.V.
Bukkumweg 24F
5081 CT Hilvarenbeek
T. +31 (0)13 504 6004
F. +31 (0)13 504 6005
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright © BRIGHT Software
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites