Gezondheid App

Als veehouder en integratie bent u verplicht om het medicijngebruik bij uw dieren te registreren. Het Gezondheidsregistratie programma van BRIGHT Software is hierbij een hulpmiddel en biedt u verschillende mogelijkheden om de gezondheid van uw dieren in kaart te brengen. Het gezondheidsregistratie programma bestaat uit twee onderdelen, namelijk het BRIGHT-Portaal (voor op de PC) en de Gezondheid App. 

Het BRIGHT-Portaal is de basis voor uw medicijnregistratie. Hier wordt het gewichtsschema,  medicijnen, behandelplan en diergegevens vastgelegd. Daarnaast worden alle behandelingen hier opgeslagen en zijn er verschillende rapportages beschikbaar.Het registreren van alle behandelingen vindt plaats via een App, die te gebruiken is op een smartphone of tablet.

Handheld-0868ecfb Gezondheidsregistratie | BRIGHT Software B.V.

Medicijnregistratie Kalveren

Via het werknummer kunt u een dier selecteren. Vervolgens geeft u een diagnose in, selecteert u het medicijn en controleert u de behandeling. De dosering wordt automatisch voor u berekend, indien de dosering afwijkt, kunt u dit handmatig wijzigen.

Indien een behandeling uit meerdere behandelingen bestaat, maakt het programma gebruik van attenties voor herhaalbehandelingen. Via de attentielijst kunt u alle herhaal behandelingen op het geplande moment uitvoeren, zo vergeet u geen dier te behandelen.

Naast het invoeren van behandelingen, heeft u ook de mogelijkheid om historie van dieren terug te kijken. Via diercontrole kunt u per dier terug kijken of er historie is, of het dier nog in behandeling is of dat er opmerkingen zijn.

Het programma is zo ontwikkeld, dat u als gebruiker snel behandelingen kunt registeren. Bij de bouw van het programma is rekening gehouden met de werkwijze die in de praktijk wordt toegepast.

Contact

BRIGHT Software B.V.
Bukkumweg 24F
5081 CT Hilvarenbeek
T. +31 (0)13 504 6004
F. +31 (0)13 504 6005
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright © BRIGHT Software
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites