Maatwerk PC

BRIGHT Software levert uitgebreide PC programma's voor de I&R administratie, facturatie en boekhouding. Toch kan het voorkomen dat uw bedrijfsprocessen specifieke functies vereisen in de software. BRIGHT Software staat dan voor u klaar, want wij kunnen altijd maatwerk modules maken waarmee u de standaard software kunt uitbreiden.

Als voorbeeld moet u denken aan een maatwerkmodule waarmee een grote varkenshandelaar specifieke overzichten en rapportages kan opvragen in het Factuur programma. Deze zijn op aanvraag gemaakt en geven de klant meer inzicht in de financiën.

Naast aanvullende maatwerkmodules, maakt BRIGHT Software ook compleet nieuwe softwareprogramma's op maat. Als het gaat om de registratie van (dier)gegevens, dan is BRIGHT Software een betrouwbare partner.

Als maatwerk van PC software heeft BRIGHT Software als voorbeeld een programma ontwikkeld voor de registratie van HB waarden bij kalveren. Na de bloedafname wordt het dier gescand en de waarden worden er in het programma aan toegekend. Per klant is dit programma op maat gemaakt.

Contact

BRIGHT Software B.V.
Bukkumweg 24F
5081 CT Hilvarenbeek
T. +31 (0)13 504 6004
F. +31 (0)13 504 6005
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright © BRIGHT Software
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites