Optimad

Als voerproducent is het erg belangrijk om uw administratie op orde te hebben. BRIGHT Software heeft speciaal een programma voor u ontworpen om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken, namelijk het Optimad programma. Dit pakket biedt u de mogelijkheid om alles vanaf bestelling tot facturatie vast te leggen. Omdat de boekhouding geïntegreerd is, kan met één programma de volledige administratie worden gedaan.

Het Optimad programma ondersteunt de verschillende fasen tijdens de productie en verkoop van artikelen.

Order invoer

Bestellingen kunnen worden ingevoerd of automatisch worden geregistreerd via het Voerbestel programma. Aanvullende informatie kan worden vastgelegd zoals silo, productiecode, locatie, en toevoegingen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om kortingen/toeslagen en verpakkingseenheid vastleggen.

Productie

Na de invoer van de order worden gegevens doorgestuurd naar productie, waar vervolgens een order-/pickbon kan worden geprint. De gegevens van de levering worden terug verwerkt aan de hand van de afleverbon.

Labels en samenstelling

Het recept en de labelinformatie van artikelen wordt opgeslagen in de administratie. Dit maakt het mogelijk om verschillende (marge) berekeningen te doen en om de MINAS administratie bij te houden.

Facturering

Verwerkte orders kunnen in Optimad direct worden gefactureerd. Dit kan per order of in een batch. De layout van de factuur kan vrij worden ingesteld, daarnaast is er ook een optie tot het maken van een verzamelfactuur.

Boekhouding

Naast het orderverwerking en facturatie is ook een boekhoudprogramma opgenomen in Optimad. Dit is inclusief dagboeken, debiteuren, crediteuren, betaling- en incasso module. Boekhoudoverzichten zijn inbegrepen zoals grootboekkaarten, balans en winst/verlies, saldilijsten, openstaande posten etc.

Overig

Naast de standaardfuncties biedt het Optimad programma extra mogelijkheden zoals het maken van statistiekoverzichten, MINAS administratie en vastleggen van contracten.

Contact

BRIGHT Software B.V.
Bukkumweg 24F
5081 CT Hilvarenbeek
T. +31 (0)13 504 6004
F. +31 (0)13 504 6005
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright © BRIGHT Software
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites