Select App

De Select applicatie is uitermate geschikt voor het vastleggen van verschillende leeftijdsgroepen. De App kan op een Android smartphone of scanner geïnstalleerd worden, zodat op basis van het werknummer of barcode het dier geregistreerd kan worden. De App wordt door BRIGHT Software geïnstalleerd en gekoppeld aan uw I&R Rund programma.

De dier informatie zoals oornummers, geboortedatum worden vanuit het I&R Rund programma naar de Select App gestuurd. Vervolgens staan de diernummers (incl. aanvullende informatie) in de App en is het mogelijk om de dieren in de stal uit te zoeken op leeftijd of om dieren te registreren in groepen op basis van werknummer.

Het uitzoeken op leeftijd kan aan de hand van de geboortedatum die bij het diernummer bekend is. Vooraf is het mogelijk om de leeftijdsgroepen te bepalen. Vervolgens kan het werknummer van het dier worden ingetoetst en geeft de App aan in welke groep hij thuis hoort. Het dier kan dan eventueel gemerkt worden.

kalfvolgsysteem-f14d5bca Select | BRIGHT Software B.V.

Nadat alle dieren zijn uitgezocht op leeftijd, kunnen de gegevens verstuurd worden naar het I&R Rund programma. Hier kan dan de administratie verder worden afgerond door lijsten te maken en eventueel de dieren te melden bij RVO.

Contact

BRIGHT Software B.V.
Bukkumweg 24F
5081 CT Hilvarenbeek
T. +31 (0)13 504 6004
F. +31 (0)13 504 6005
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright © BRIGHT Software
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites