Weeg systeem

BRIGHT Software levert software voor geavanceerde weeg- en selectieboxen. De weeg systemen voor kalveren zijn aan te sluiten op een PC of laptop incl. het I&R Rund programma. Hierdoor kan direct het diernummer met het gewicht worden geregistreerd. Eventuele opmerkingen kunnen ook direct worden toegevoegd.

Wanneer de dieren aankomen op de verzamelplaats gaan ze één voor één op de weegschaal. Het diernummer van het dier wordt gescand en het gewicht wordt automatisch opgehaald van de weegschaal. Vervolgens kan er aanvullende informatie worden vastgelegd. Verder is het mogelijk om diernummers te controleren bij het RVO en het is mogelijk om opmerkingen te plaatsen bij het dier (bijvoorbeeld haarkleur, klasse, etc.).

Na het registreren en wegen kunt u de prijzen bepalen op basis van het gewicht, klasse, productiedoel etc. Daarnaast is er meer informatie over het dier beschikbaar wat u als service door kunt sturen naar uw relaties. Het is namelijk mogelijk om deze gegevens te exporteren, ook kunt u de informatie afdrukken op een rapport.

Contact

BRIGHT Software B.V.
Bukkumweg 24F
5081 CT Hilvarenbeek
T. +31 (0)13 504 6004
F. +31 (0)13 504 6005
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright © BRIGHT Software
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites