Nieuwe medewerker!

CRM-Software-2

Als BRIGHT Software zijn we altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste mensen  om ons team verder te versterken.

Hier zijn we al langere tijd met bezig.

Nu zijn we verheugd om onze eerste aanwinst aan jullie voor te stellen: Bart van Cranenbroek.

Even voorstellen. Mijn naam is Bart van Cranenbroek en ik werk sinds 01 maart 2024 bij Bright Software als Business Consultant.

Ik ben 38 jaar oud en woonachtig te Baarle-Nassau. Mijn grootste hobby is mijn gezin. Daarnaast vind ik het leuk om met de mountainbike het bos in te duiken of om thuis te klussen en te tuinieren.

In 2009 ben ik afgestudeerd aan HAS Den Bosch met de opleiding Dier- en Veehouderij (BSc). Ik ben opgegroeid in de agrarische sector en specifiek in de vleeskalverensector.

Na het behalen van mijn diploma ben ik dan ook begonnen in de vleeskalverensector en heb ervaring in het verzamelen, sorteren, transporteren en verzorgen van kalveren. In het kalverenverzamelcentrum heb ik vele uren doorgebracht, maar in het veetransport heb ik al dan niet de meeste uren doorgebracht. Met de veewagen heb ik zowel nationaal als internationaal gereden en heb alle windstreken van Europa mogen verkennen. Tevens ben ik bedrijfsbegeleider geweest voor contractstallen in zowel blankvlees als rosévlees. Hierbij was ik verantwoordelijk voor het ondersteunen van de veehouders op gebied van diergezondheid, voeding, huisvesting, etc..

Op een gegeven moment heb ik de kalverensector verlaten. De afgelopen jaren heb ik gewerkt in de radio-farmaceutische sector. Hier verwerkten we radioactieve isotopen welke ingezet werden in de diagnostiek en behandeling van oncologische aandoeningen en hart- en vaatziekten. Ik heb gewerkt in de vakgebieden Supply Chain, Productie en Stralingsbescherming. Ondanks dit dankbare werk bleek de aantrekkingskracht van de agrarische sector toch sterker.

Ik zie uit naar een mooie samenwerking en hoop u snel van dienst te kunnen zijn via de helpdesk of tijdens een kopje koffie.

Kontakt

BRIGHT Software B.V.
Bukkumweg 24F
5081 CT Hilvarenbeek
T. +31 (0)13 504 6004
F. +31 (0)13 504 6005
Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!
Copyright © BRIGHT Software
Website realisiert von: Van Laarhoven Websites