Voor wie?

BRIGHT Software heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor de agrarische sector. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de zogenaamde agrarische periferie: het zijn veelal toeleveranciers en afnemers. Voor de verschillende klanten hebben wij passende oplossingen gemaakt.

Verzamelcentra

Voor de kalversector zijn verzamelcentra een belangrijke partij in de veehandel. Vele verzamelcentra in binnen- en buitenland werken met BRIGHT Software, hierin zijn we marktleider.

Integraties

Vleeskalverenintegraties gebruiken BRIGHT Software om zicht te houden op wat er op de bedrijven gebeurt. Dit gaat om dierstromen, uitval, verbruik, leveranties etc. 

Veehandelaren

Ook veehandelaren kunnen tegenwoordig niet zonder software. BRIGHT Software biedt verschillende oplossingen met betrekking tot de transportregistratie en facturatie.

Veevoederbedrijven

Voor de veevoederbedrijven is het van belang inzicht te hebben in de orders, productsamenstelling en de boekhouding. BRIGHT Software biedt hiervoor een totaaloplossing.

Veehouders

Voor veehouders van zowel kalveren, schapen/geiten als varkens heeft BRIGHT Software diverse programma's om diergegevens te registreren of behandelingen vast te leggen. 

Dierenartsen

De dierenarts is ook een ondernemer binnen de agrarische periferie. Met name bij de registratie van medicatie en de HB metingen. 

Slachterijen

Software in verband met tracking en tracing is niet meer weg te denken uit slachthuizen. Software voor het printen van etiketten en labels verzorgen wij ook.

MKB

Naast ondernemers in de agrarische periferie, heeft BRIGHT Software ook geschikte programma's voor het 'reguliere' MKB. Vaak gaat het om scan of boekhoud software.

Klik hier voor meer informatie over onze producten.

Contact

BRIGHT Software B.V.
Bukkumweg 24F
5081 CT Hilvarenbeek
T. +31 (0)13 504 6004
F. +31 (0)13 504 6005
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright © BRIGHT Software
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites